Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Zoekt u een betrouwbare loodgieter voor uw sanitair in Geel?

Loodgieter Mario Sannen is d specialist voor al uw sanitaire herstellingen in de regio Geel. Van lekkende kraan tot complete badkamerrenovatie!

Sanitair

Mario Sannen is d specialist voor sanitair in Geel, van kleine herstelling tot complete badkamerrenovatie met toeters en bellen. Vraag nu een gratis offerte!

Verwarming

Is uw centrale verwarming op gas of mazout stuk? Dan komt onze sneldienst meteen ter plaatse. Wij installeren ook uw voordelige hoogrendementsketel.

Loodgieter

Mario Sannen helpt u graag uit de nood bij al uw sanitaire problemen. Van een lekkende kraan tot het plaatsen van alle leidingen of andere kleine en grote herstellingen. Scherpe prijzen gegarandeerd!
Specialiteiten

Sanitair in Geel: kies voor de ervaring en knowhow van Mario Sannen

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare loodgieter voor het plaatsen, onderhouden of herstellen van uw sanitair in Geel? Dan is deze website uw laatste halte! Mario Sannen heeft ruim 20 jaar ervaring met lle soorten sanitair. En houdt, net zoals u, van stipte afspraken.

Mario Sannen installeert of herstelt al uw badkamerkranen, keukenkranen, afvoerleidingen, boilers of andere sanitaire installaties. In n-twee-drie zorgen we voor een efficinte en kostenbesparende oplossing voor uw probleem. Heeft u heel dringend een sanitaire herstelling of vervanging nodig? Onze sneldienst helpt u meteen verder.

Heeft u een prangende vraag over de plaatsing of herstelling van uw sanitair in de regio Geel? Bel ons dan meteen op voor meer informatie. Wij komen graag bij u langs en zorgen meteen voor een passende oplossing voor uw probleem.

Wilt u graag onze prijzen weten voor een totaalrenovatie van uw badkamer? Vraag dan meteen een gratis offerte op deze website!

Sanitair in Geel: Mario Sannen is w helpende hand bij sanitaire problemen

Dringend op zoek naar een loodgieter voor uw sanitair in Geel? Of heeft u een probleem met uw centrale verwarming? Wij bieden u graag een helpende hand bij gas- of waterlekken en andere kleine of grote herstellingen.

Zaakvoerder Mario is altijd zelf aanwezig op de werf. Hij staat dus persoonlijk garant voor een stipte, correcte service en een kraaknet eindresultaat.

Naast sanitair zijn wij ook gespecialiseerd in het installeren, onderhouden en repareren van uw centrale verwarming op gas of mazout. Bovendien plaatsen wij ook kwalitatieve hoogrendementsketels! Bel ons gerust op voor meer informatie en advies omtrent de huidige overheidspremies.

Een loodgieter nodig voor uw sanitair in Geel? Dan vertrouwt u op de expertise van Mario Sannen. Bel ons op voor meer informatie. Wij komen graag bij u langs voor de plaatsing, reparatie of het onderhoud van uw sanitaire- of verwarmingsinstallatie.
© 2013-2018 Mario Sannen bvba
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
Mario Sannen bvba
Scheplakens 59
2440 Geel
Tel.: +32 14590100
GSM: +32 494540225
Contacteer ons